Les terrasses dels bars i les parades del mercat de la Pobla no pagaran la taxa fins al 2022

mercado la pobla policia

L’ajuntament facilitarà el pagament dels rebuts que s’han ajornat aquest any

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona no cobrarà la taxa d’ocupació de via pública durant el pròxim any. La mesura beneficiarà als bars i restaurants del municipi que voran suprimit així el tribut que es paga al consistori per les taules i cadires que munten al carrer. Amb esta mesura es busca ajudar els propietaris d’uns negocis que s’han vist afectats de manera important per les mesures de contenció de la covid-19.

Després que l’estat d’alarma obligara a tancar al sector hostaler el mes de març, l’Ajuntament va prendre la mesura de no cobrar la taxa durant el període en que els bars i restaurants van estar tancats i ajornar el pagament de la taxa la resta de l’any. Ara, l’Ajuntament portarà al ple la modificació de l’ordenança per suspendre el pagament d’aquesta taxa fins gener de 2022. A més, com a mesura de suport a l’hostaleria, es mantindrà l’ampliació de terrasses autoritzada per compensar la reducció d’aforament al local.

La mesura fiscal s’aplicarà també als venedors del les paradetes del mercat municipal. La modificació de l’ordenança que s’aprovarà al ple de novembre permetrà que els paradistes no paguen la taxa municipal al llarg del pròxim any.
A més des del consistori es facilitarà el pagament dels rebuts que s’han ajornat este 2020 tant al sector hostaler com als mercaders.

Des de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona s’ha assegurat que s’estan prenent les mesures efectives de caràcter tributari per ajudar els sectors econòmics dins les competències municipals.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà