La solidaritat davant el coronavirus té la seua escultura a la Pobla de Vallbona

escultura covid la Pobla de Vallbona gente panorámica
FOTOS: PAU TINEO.

És un obsequi de l’artista Francisco Crespo

Al parc municipal de la Pobla de Vallbona s’ha descobert una escultura per fer un reconeixement a la solidaritat davant la primera onada de la pandèmia de la Covid-19 que va mostrar el veïnat, les associacions i les empreses del municipi des del mes de març en que es va decretar l’Estat d’Alarma.

A l’acte han estat convidats representants de les veïnes de la Pobla que van cosir més de 30.000 mascaretes i bates de protecció durant el confinament i que van permetre abastir sectors bàsics com el comerç i les empreses que estaven en actiu. També col·lectius com Càritas, Creu Roja i el Banc d’Aliments que van estar actius durant tota la primera onda de la pandèmia així com una representació de les empreses locals que van donar material de protecció per als serveis bàsics i la resta d’empreses locals.

escultura covid la Pobla de Vallbona alcalde y escultor

L’alcalde de la Pobla de Vallbona, Josep Vicent Garcia, ha assenyalat que amb esta escultura es vol significar tant la importància que esta pandèmia ha tingut en la societat així com un agraïment cap a tots aquells que es van bolcar en un primer moment per ajudar els demés. “Creiem que esta mostra de solidaritat col·lectiva i de treballar tots a una que hem demostrat en este temps ha de tindre una escultura que permeta que este esperit perdure en el temps”, ha afegit Garcia.

L’escultura ha estat un obsequi de l’artista Francisco Crespo i està formada per dos panells d’acers, un d’ells amb tres mascaretes perforades al material que projecten l’ombra sobre el segon panell. Durat l’acte de descobriment de l’escultura, l’Ajuntament ha volgut agrair l’artista la seua contribució amb esta imatge que “representa una crida a la capacitat de renàixer i construir un futur esperançador”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà