El consistori aprova una ampliació de les ajudes a les famílies amb pacients d’Alzheimer

 

Imatge Aula CAT

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha acordat la modificació de les bases dels pressupostos consistorials per augmentar la dotació d’ajudes per a famílies amb malalts d’Alzheimer. D’aquesta manera, els beneficiaris podran compaginar aquesta subvenció amb la que ja existeix per a l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer.


Jesús Pérez

El consistori poblà ha pres també la decisió de canviar les incompatibilitats que pogueren sorgir perquè els usuaris del Centre d’Atenció Temprana (CAT) accediren a aquesta nova subvenció sense perdre el dret a obtindre altres ajudes.

El CAT està integrat dins del Centre de Discapacitat de la Pobla, únic centre a la comarca per l’atenció precoç de xiquets, discapacitats i que a més organitza activitats per malalts d’Alzheimer i els seus familiars. 

Amb aquestes dos iniciatives, el consistori a més de mantindre la subvenció a l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer, implementa una via municipal per poder beneficiar els familiars de malalts i que així, puguen pagar les sessions i els tractaments.

L’alcaldessa de la Pobla de Vallbona, Mari Carmen Contelles, ha declarat que s’amplia el compromís social que ha adquirit l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona amb els seus veïns, «especialment en l’atenció a les persones que més ho necessiten, ja que, al costat de la sensibilitat cap als malalts d’Alzheimer i els seus familiars, l’Ajuntament potencia l’ajuda al col·lectiu de persones que necessiten atenció primerenca».

No hi han comentaris

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · Calle el Panser, 68 · 46183 · L'Eliana · Tel. 960 218 701

Contacta amb InfoTúria ací

Política de Privacitat i l'Avís Legal del periòdic InfoTúria
Llicència CC 3.0
Segueix-nos en
Associacio de Mitjans Digitals

anuncia't en premsa
Dóna visibilitat al teu negoci amb els distints formats de publicitat que t’oferim en el periòdic InfoTúria.

Publirreportatge digital · Publireportatge en l’edició de paper · Video publicitari · Banner digital · Anunci en l’edició de paper

Per a més informació contacta amb nosaltres amb el formulari o en els telèfons
960 218 701 – 615 335 771