Més de 2.000 escolars assistixen a la campanya «Anem al Teatre»

Anem al teatre 2022

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona organitza una nova edició amb alumnes es d’1 i 2 anys fins a 6é de primària

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona organitza una nova edició d’Anem al teatre, una campanya per a acostar la cultura en viu als escolars de tots els centres educatius del municipi. Enguany hi participaran 2.071 alumnes des d’1 i 2 anys fins a 6é de primària, amb l’objectiu de donar suport a la labor docent amb activitats de promoció de les arts escèniques per mitjà del teatre, la dansa, la música i el cinema, entre d’altres.


La campanya «Anem al Teatre» és un projecte intermunicipal organitzat i coordinat pel personal tècnic de cultura de 25 municipis de les comarques de l’Horta (Nord i Sud), la Ribera i el Camp de Túria, entre els quals hi és la Pobla de Vallbona.
Aquesta serà la 21a edició del programa per a apropar el teatre als escolars amb espectacles amb un contingut didàctic, que l’alumnat treballarà a l’aula abans i després de veure la representació. Les actuacions tornen a la Casa de la Cultura després que l’any passat foren als patis dels centres.


La campanya està oberta a tots els col·legis de la localitat, concertats i públics. Entre els objectius del programa hi ha el d’utilitzar el teatre com a mitjà d’expressió i facilitar un aprenentatge més motivador, així com oferir una visió dels problemes socials que afecten la joventut i l’adolescència amb uns continguts didàctics, potenciar la imaginació creadora, i crear un hàbit d’ús de la Casa de la Cultura com a lloc de formació, lúdic i d’esbargiments entre d’altres.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà