Vilamarxant obté el compromís per iniciar la Ronda Nord-est de la CV370

El Diputat Rafael García ha mantingut una reunió amb el municipi per a avançar en els tràmits

L’Ajuntament de Vilamarxant ha obtingut el compromís de Rafael García, diputat provincial de carreteres de la Diputació de València, per a iniciar la Ronda Nord-est de la CV370 durant l’any 2023.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, junt al regidor Héctor Troyano i l’arquitecte municipal, han mantingut una reunió telemàtica amb el diputat provincial per a avançar en els tràmits per a continuar millorant la mobilitat en el terme i traure el trànsit rodat del nucli urbà.

Durant la cita, el diputat Rafael García s’ha compromés personalment a incloure en els pressupostos del pròxim any el projecte bàsic de la ronda de la carretera a Riba-roja del Túria, iniciant d’esta manera els tràmits i projectes per a disposar d’esta segona variant.

Així mateix, els responsables municipals i de la Diputació han avançat en la revisió de l’estat de la via de ciclovianants entre Vilamarxant i Riba-roja. En l’actualitat s’estan acabant els plecs administratius per a licitar en breu la redacció del projecte de construcció.

El reasfaltat i la senyalització de la travessia que creua el nucli urbà i la reparació d’altres xicotets detalls com la renovació de baranes del barranc van ser uns altres dels temes que es van tractar.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha destacat “la forta col·laboració entre l’Ajuntament i la Diputació per a fer del municipi un poble més amable i amb un futur prometedor”.

“La nova variant CV370 és fonamental per al desenvolupament de Vilamarxant i és fonamental que el projecte vaja avançant progressivament, com comprovem reunió rere reunió”, ha agregat el primer edil.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà