La Pobla de Vallbona destina un préstec de 3,2 milions a la Casa Bernal, la piscina d’estiu i al parc municipal

casa bernal

Altres inversions són la nova Llar dels Jubilats i la Ciutat Esportiva

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha aprovat la sol·licitud d’un préstec de 3.200.000 euros per destinar-los a inversions. Es tracta de prop d’un terç de les inversions que farà enguany el municipi i que superen els 10 milions d’euros, el major de la seua història.

L’Ajuntament té previst licitar les obres per completar la reforma de la Casa Bernal i per a la qual es destinarà 1.499.201 euros. L’immoble, protegit al catàleg de béns d’interés municipal, disposa ja del projecte de recuperació i un pla director aprovat amb les propostes de participació del veïnat del municipi.

La segona de les inversions més grans es destinarà a la construcció d’una piscina d’estiu al parc de Les Eres. El projecte compta amb un pressupost de 705.000 euros.

També s’ha previst una inversió de 467.500 euros per a la segona fase de la reforma del parc municipal Benjamín March Civera.

Altres inversions que s’inclouen dins el préstec sol·licitat són la redacció dels projectes d’urbanització de les àrees habitades del Mas Nou i diferents urbanitzacions de la zona nord, la nova Llar dels Jubilats, la Ciutat Esportiva i un estudi de necessitats dotacionals que sumen un total de 215.000 euros.

S’assenyala des del govern municipal que amb este préstec es tancarà l’any amb un deute del 38%, per davall del que tenia l’Ajuntament a l’inici de la passada legislatura que era del 53%.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà