Contelles (PP) increpa en el ple al portaveu de CUPO a crits: “ten cojones, pero no los tienes”

Demanen la dimissió de l’ex alcaldessa popular

Des de el grup municipal CUPO, un dels quatre socis de l’equip de govern de la Pobla de Vallbona, han expressat la “nostra més enèrgica protesta pels insults i desqualificacions” que va llançar la portaveu del PP a l’Ajuntamen, Mari Carmen Contelles, cap al portaveu del partit de les urbanitzacions i regidor d’Urbanisme, Serveis, Urbanitzacions i Projectes Urbans, Juan Aguilar.

La brega política ha tingut lloc en el debat del ple municipal de pressupostos de 2023. L’ex alcaldessa i actual portaveu de l’oposició l’ex alcaldessa i actual portaveu de l’oposició va interpel·lar a crits al regidor de CUPO: “ten cojones y haber desarrollado tú, ten cojones y haberlo desarrollado tú, pero no los tienes, no los tienes”, va insistir en la seua intervenció.

mari carmen contelles

Els crits de la popular van provocar la desaprovació del públic que seguia en directe el ple i de l’alcalde Josep Vicent Garcia, al qual se li sentia demanar “per favor, per favor”, tractant de calmar la popular.

Desde CUPO han lamentat que “hem hagut de sentir acusacions masclistes i sexistes, pròpies més aviat d’una barra de bar, que d’una institució com és el nostre ajuntament”.

La formació local ha demanat la dimissió de Mari Carmen Contelles perquè “els nostres veïns no es mereixen aquests representants polítics” i perquè “creiem que no representa a cap poblano amb aqueixa actitud, i li fa un mal enorme al nostre ajuntament com a institució, al nostre municipi i a tots els seus veïns”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà