El PSPV de la Pobla de Vallbona homenatja els militants amb més de 25 anys d’antiguitat

pspv la pobla

L’agrupació reconeix la fidelitat a l’ideari i valors socialistes dels homenatjats

El PSPV-PSOE de la Pobla de Vallbona va realitzar ahir dissabte un acte d’homenatge a tots els militants que tenen, actualment, més de 25 anys el carnet del partit. L’esdeveniment va tindre lloc a la Casa Gran de la localitat en el decurs d’un acte emotiu i entranyable al qual va assistir un grup nombrós de militants i habitants del municipi.

L’acte va comptar amb el ecretari General del PSPV-PSOE de la província de València, vicepresident de la Diputació de València i alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa; la secretaria comarcal del PSPV i presidenta de la Mancomunitat de Camp de Túria, Lola Celda; el secretari general de la Pobla de Vallbona, Juan Pedro Serrano; la secretària d’organització, Lucía Sanchis; i la candidata socialista a l’alcaldia de la Pobla de Vallbona, Noemí Morales.

bielsa

En total, l’agrupació ha retut un homenatge a 22 militants socialistes que han mantingut la seua fidelitat al llarg de 25 anys al partit. Cadascun d’ells va rebre un present i un diploma que n’acredita l’avinentesa. A més a més, també s’hi va fer un reconeixement a les seues trajectòries personals i professionals i la seua tasca a l’hora de defensar els valors que sustenten la social-democràcia, com són la llibertat, la igualtat i la justícia social.  

regina llavata

Noemí Morales, va aprofitar l’acte “per fer un reconeixement del gran treball que han fet tots i totes les companyes homenatjades, amb una gran experiència i coneixements que m’acompanyaran en el camí cap a l’alcaldia; són un exemple complet per la seua trajectòria i dedicació que ha servit per construir un poble millor, més humà, més solidari i socialment més just i democràtic”. 

La candidata a l’alcaldia va recordar que l’homenatge “és una oportunitat per unir memòria democràtica i afectivitat envers uns valors socials cada dia més importants a la nostra societat”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà