Abel Martí relleva a Mari Carmen Contelles com a candidat del PP a l’alcaldia de la Pobla de Vallbona

candidato pp la pobla

El regidor de 30 anys exerceix com a advocat

El Comité Electoral del PP de la Pobla de Vallbona ha nomenat al és regidor Abel Martí Cervera com a candidat de la formació a l’alcaldia del municipi per a les eleccions municipals del 28 de maig.

La decisió adoptada pels populars de la Pobla de Vallbona serà ratificada pel Comité Electoral del PP de la Comunitat Valenciana quedant Abel Martí proclamat com a candidat “per a recuperar l’alcaldia de la Pobla de Vallbona”.

Amb el nomenament Abel Martí, de 30 anys i graduat en Dret per la Universitat de València, els populars de la Pobla de Vallbona aposten per una cara nova per al seu cartell electoral.

La presidenta local del PP, Mari Carmen Contelles, exalcaldessa i actual portaveu a l’Ajuntament, confia en Martí “per a guanyar l’alcaldia de la Pobla i tot el PP, des de l’equip de regidors a l’últim militant, ens posem a la disposició d’Abel per a deixar-nos la pell en la campanya”.

El candidat del PP ha ressaltat que assumeix aquesta responsabilitat “amb la tranquil·litat i la confiança del treball ben fet del PP en aquests anys d’oposició, on hem sigut la veu dels veïns enfront del govern caduc, balafiador i incapaç de defensar els nostres interessos de Josep Vicent Garcia i els seus socis”.

“El PP ix a guanyar i a governar, a ser la casa comuna de tots per a tindre el govern que ens mereixem, volem reunir en la nostra candidatura no sols als votants de centre i centre dreta, sinó a més a tots els ciutadans que encara que siguen d’una altra ideologia vulguen un municipi millor, que cuide als seus majors, que invertisca en seguretat, en educació, en serveis, en neteja i jardins, que porte inversions, que tinga en compte al nucli urbà i a les urbanitzacions, que governe per a tots i no sols per a ells mateixos”, s’ha compromés Abel Martí.

El candidat del PP ha indicat que “queden tres mesos apassionants on farem una campanya en positiu, de propostes, recollint el que volen els veïns enfront de l’engany al qual durant aquests anys els ha sotmés el govern de Compromís i PSOE. Es va acabar l’època de les promeses incomplides i arriba l’etapa del govern del treball”.

“Canviarem el govern més car i amb més regidors i assessors cobrant de la Pobla de Vallbona que representa Josep Vicent Garcia pel govern més treballador de la Pobla, aqueix és el meu compromís com a candidat, i convide a tots a sumar-se al projecte del PP per a fer-lo realitat”, ha conclòs.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà