CUPO presenta la seua candidatura al 28M a la Pobla de Vallbona

CUPO

El regidor Juan Aguilar encapçala la llista

El passat 2 d’abril va tindre lloc l’acte de presentació dels candidats del partit local CUPO per a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig al parc d’una de les urbanitzacions de la Pobla de Vallbona.

L’equip de 21 persones que es presenten en les llistes de CUPO resideixen en diferents zones del municipi, tant en urbanitzacions com en el nucli urbà.

Aquestes són les quartes eleccions locals a les quals aquesta formació local es presenta amb una llarga trajectòria política i de gestió municipal, havent participat en els dos últims governs municipals i sent la seua participació un element clau en el canvi de rumb de les polítiques públiques en el municipi.

Segons el candidat a l’alcaldia, Juan Aguilar, CUPO presenta per a les pròximes eleccions “el millor equip de persones compromeses i diverses del nostre municipi. Després de 12 anys representant a les nostres veïnes, hem demostrat que sabem governar per a tots, i ens hem consolidat com una clara opció de majoria de govern. En huit anys hem convertit a sa Pobla en un referent en totes les polítiques públiques municipals”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà