El PSPV i EU es presentaran junts com ‘Progressistes per SAB’ el 28M

PSPV EU SAB

El PSPV i EU de Sant Antoni de Benaixeve concorreran junts en una candidatura comuna per a les eleccions municipals del 28 de maig sota el nom ‘Progressistes per SAB’.

La coalició “naix amb el propòsit de generar una esquerra renovadora i avançar cap a un poble més amable, més participatiu i on tota la ciutadania forme part d’un projecte comú”, segons els seus promotors.

Des del col·lectiu d’EU indiquen “que l’objectiu del pacte és enfortir l’esquerra i treballar junts per a construir un futur govern de progrés per a Sant Antoni de Benaixeve. Perquè des d’Esquerra Unida de Sant Antoni volem, amb la nostra aportació, contribuir a incrementar i consolidar els serveis municipals i crear mecanismes de participació ciutadana; així mateix retornar als plens del municipi el diàleg i l’acord. En aquesta època en què les majories absolutes, també les municipals, són cosa del passat és molt més necessari el pacte. Perquè els municipis no són sol llocs de discussió, són fonamentalment llocs per a l’acord”.

Per part seua, des de l’Agrupació Socialista de Sant Antoni de Benaixeve afirmen “que es tracta d’una coalició que proporcionarà una nova perspectiva de futur a través d’un projecte progressista per a la majoria. La població de Sant Antoni de Benaixeve mereix un projecte sòlid i que mire al futur, fent que siga més sostenible, igualitari i inclusiu. En 2016 els socialistes van començar a formar part de l’equip de govern, proporcionant estabilitat i equilibri, ara fan un pas més conjuminant a l’esquerra perquè la ciutadania siga part activa del canvi, decidint quin tipus de poble vol per a desenvolupar el seu projecte de vida.”

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà