El PP de La Pobla denuncia la “immoralitat” de la portaveu del PSPV d’intentant aconseguir treball públic

Ajuntament Pobla Vallbona

Abel Martí exigeix a l’alcalde que “desautoritze la maniobra”

El candidat del PP a l’alcaldia de la Pobla de Vallbona, Abel Martí, ha denunciat “la immoralitat” comesa per la regidor del govern del municipi i portaveu del PSPV, Regina Llavata Salavert, d’intentar recol·locar-se en una plaça de funcionària del Consistori que el seu partit dirigeix al costat de Compromís, CUPO i un edil no adscrit.

En concret, Regina Llavata Salavert, del PSPV-PSOE i segona tinenta d’alcalde i regidora d’Educació i Serveis Socials, s’ha presentat a una oposició del propi Ajuntament de La Pobla per a accedir a onze places d’auxiliar administratiu, quedant admesa en el llistat provisional.

L’alcaldable popular ha assenyalat que “és inadmissible que una regidora del govern es presente a una oposició que convoca aqueix mateix govern de la Pobla de Vallbona per a col·locar-se en una ocupació pública perquè en les seues actuals responsabilitats de regidor”.

Abel Martí ha indicat que l’edil Regina Llavata Salavert “és a més una de les regidors alliberades de l’equip de govern, el més car de la història de La Pobla amb rècord de regidors cobrant” i ha responsabilitzat al propi alcalde, Josep Vicent Garcia i Tamarit, “de permetre aquestes pràctiques de nul·la transparència nepotisme en el Consistori, amb regidors presentant-se a les pròpies oposicions de l’Ajuntament per a tindre el seu endoll després de no seguir en les llistes del seu partit”.

El candidat del PP ha instat l’alcalde i candidat de Compromís, Josep Vicent Garcia i Tamarit, a què “condemne públicament i desautoritze la maniobra de la seua companya de govern Regina Llavata Salavert” i ha demanat a la pròpia implicada que “renuncie al seu lloc en la llista d’admesos de l’oposició”, “o en cas contrari estaran transmetent a la resta de persones que s’han presentat a les places una total falta d’imparcialitat del procés, estenent les sospites sobre aquest”.

Abel Martí ha recordat que altres casos similars que s’han produït en altres Ajuntaments els afectats han renunciat a la plaça a la qual es presentaven, “com va ocórrer a l’Ajuntament de Barcelona on un regidor del govern es va presentar una plaça d’enginyer municipal i va renunciar després de les fortes crítiques per a no deslegitimar el procés d’oposició. També va ocórrer a Madrid quan governava Manuela Carmena, però ací l’edil del govern no va renunciar malgrat que va posar en dubte el procés”.

El candidat del PP a l’alcaldia de La Pobla ha assenyalat que en aqueixos casos el propi PSOE va reconéixer que “serà legal presentar-se a una oposició del teu propi Ajuntament, però no és ètic ni estètic i és inadequat perquè qüestiona el procés, frase que per cert usava l’actual alcalde Josep Vicent Garcia i Tamarit quan estava en l’oposició”.

Per tant, Abel Martí demana “que ara s’apliquen això davant el seu regidor Regina Llavata Salavert i li exigisquen la seua renúncia al seu lloc en la llista d’admesos, o en cas contrari tant el PSOE com Compromís estaran demostrant la seua falta total d’escrúpols i que prefereixen tacar les convocatòries de places a La Pobla per a col·locar als seus”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà