Sant Antoni de Benaixeve organitza una jornada de portes obertes

L’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve ha organitzat una jornada de portes obertes el dissabte 22 d’abril de 2023 per a les persones joves a partir de 18 anys, amb la finalitat d’informar sobre la importància de participar en les eleccions municipals i autonòmiques: per a què serveix el seu vot, què succeeix amb els vots en blanc i nuls, què es decideix en aquestes eleccions municipals i autonòmiques, etc.

Al final de la jornada tindrà lloc un diàleg amb el Secretari de l’Ajuntament Ismael Asensio, la Regidor d’Infància, Adolescència i Joventut Mª Elisa Plano i l’Alcalde Enrique Santafosta, per a poder resoldre aquells dubtes que se’ls plantegen.

L’activitat es durà a terme a l’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve el dissabte 22 d’abril a les 12 hores.

Els vots de les persones joves representen una part significativa de la població i són una eina democràtica perquè els seus interessos i necessitats estiguen representats en el govern municipal o autonòmic. En votar, les persones joves decideixen els seus representants i per tant les polítiques que afecten les seues vides, incloent-hi l’educació, l’ocupació, l’atenció mèdica, el medi ambient, etc.

L’Ajuntament i la Regidoria d’Infància, Adolescència i Joventut mantenen que “el dret al vot és un dret fonamental i una forma essencial de participació. En exercir el seu dret al vot, les persones joves demostren la seua implicació i el seu compromís amb la societat”.

La jornada serà gratuïta i necessitarà de prèvia inscripció per a participar. Aquestes poden realitzar-se a través del número de telèfon de Sabjove, 607601301, o a través del seu correu electrònic sabjove@gmail.com.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà