La dona més longeva de Camp de Túria compleix 108 anys

centenaria la pobla

Consuelo Gimeno ‘la Facunda’ ha estat envoltada de la seua família a la Pobla de Vallbona

Ja s’ha convertit en una tradició. Cada mes de maig -encara que s’aniversari és a l’abril- la nombrosa família de Consuelo Gimeno ‘la Facunda’ es reuneix a la seua casa de la Pobla de Vallbona, fins on acudeix alcalde Josep Vicent Garcia, per a celebrar l’aniversari de la veïna més longeva de la comarca de Camp de Túria.

El primer edil, acompanyat del regidor Fran Esteban, s’ha encarregat aquesta vesprada de transmetre la felicitació a la seua veïna centenària en nom de tot el poble i li ha entregat una samarreta amb el seu malnom.

Consuelo, que manté un bon estat físic i mental, ha gaudit de la celebració a les portes de la seua casa amb una banda de música i una traca, una petició especial que ella mateixa li va fer a l’alcalde abans del seu aniversari.

Nascuda el 23 d’abril de 1915 a la Pobla de Vallbona, ha viscut sempre al seu poble, ve d’una família extensa de set germans dels quals només ella sobreviu i ha tingut sis fills. Les seues quatre filles són les que s’encarreguen de cuidar-la.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà