L’Escola d’Estiu de La Pobla de Vallbona augmenta 120 places

La meitat de les sol·licituds es quedaven fora

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha publicat el llistat definitiu de places per a l’Escola d’Estiu amb un augment de 120 places respecte al que s’estableix inicialment, aconseguint un total de 340 places, amb les quals es pretén donar cobertura al major nombre de menors durant les pròximes setmanes.

Les noves 120 places han sigut possibles gràcies a un esforç per part del’equip de govern i el personal de la regidoria d’Educació, després de comprovar que, amb les bases i assignacions anteriors, establides pel govern municipal sortint, quedaven fora prop de la meitat de les sol·licituds realitzades.

Des de l’equip de govern s’ha transmés un malestar davant la situació de l’Escola d’Estiu 2023, ja que: “ens hem trobat amb unes condicions que han generat situacions complicades a causa d’uns criteris de selecció confusos, que han provocat que, per exemple, en una mateixa família entre només un de dos germans”, ha indicat Christian Baterno, regidor d’Educació de La Pobla de Vallbona.

“Davant esta tessitura, des de la regidoria d’Educació s’ha treballat, des de l’eixida de les llistes provisionals, per a augmentar el nombre de places perquè disfruten de l’escola d’estiu el major nombre de persones possible”, comentava Baterno, qui ha reforçat que: desprésd’un gran esforç del funcionariat i de l’equip de govern, augmentar 120 places el número inicial publicat. Gràcies a això seran molte smés les famílies que podran acollir-se a este servei durant el mes de juliol i millorar la conciliació familiar durant un període en el qual sempre és més complicat combinar la vida personal i laboral amb les obligacions familiars per als qui tenen menors a casa”, afirmava el regidor d’Educació.

Canvis d’ubicació

Al costat de l’augment de places s’haprocedit al canvi de dues de les seus de l’Escola. El grup previst per a la Casa Gran realitzarà les activitats en la zona d’infantil del col·legi Lluís Vives, una decisió per a la qual s’hatingut en compte la necessitat de més espai després de l’augment de places, a més de les altes temperatures previstes, tenint possibilitats de realitzar activitats aquàtiques en el nou espai i disposant de zones d’ombra.

El grup previst per a la Ciutat esportiva també passaran al Lluís Vives, en este cas en la zona de primària. Gràcies al canvi es podrà disposar d’un espai exclusiu, alguna cosa que no succeïa a la Ciutat Esportiva, podent disposar en el nou espai de zones d’ombra, aules i usant les pistes esportives del centre.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà