Mariló Fernández rep el primer premi de ‘BalconejARTe’

La iniciativa pretén fomentar un espai públic de reflexió

L’Associació Pentagrama de Llíria ha entregat hui els guardons del certamen de pintura ‘BalconejARTe. Balconades per la Salut Mental’, que organitza amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat, la Federació del Comerç de Llíria, Músicos Sin Fronteras i Caixa Popular.

La guanyadora d’esta segona edició ha sigut Mariló Fernández amb l’obra ‘A mi manera’. També s’han concedit tres accèssits al CIEM Unió Musical de Llíria per ‘Cuidem el planeta’, el Taller de Dibuix i Pintura de l’Escola d’Adults per ‘Arrecife’ i Manuel Barreira per “La galaxia Andrómeda”. A més, el jurat ha atorgat una menció especial, pel seu esperit de superació, al jove Reola Bennis que havia presentat la balconada ‘Gracias y gratitud’.

Les obres, que decoren diversos balcons del centre de la ciutat, es podran continuar contemplant fins al 14 de juliol. Un total de 55 treballs es van presentar en esta edició i han tornat a convertir els carrers de la població en una exposició a l’aire lliure que transmet diferents missatges de conscienciació social.

L’alcalde Joanma Miguel, al costat d’altres representants municipals, i la presidenta de l’Associació Pentagrama Eva Górriz, han participat en l’acte d’entrega de premis del certamen que promou esta entitat social dedicada a les persones amb problemes de salut mental i els seus familiars.

La iniciativa pretén fomentar un espai públic de reflexió sobre diferents qüestions i en favor de la inclusió social a través de la creativitat artística.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà