Més de 300 persones participen en l’homenatge a Vicent Andrés Estellés

El conseller de Cultura, Vicent Marzà, va recitar un poema d’Estellés a la Casa Gran de la Pobla de Vallbona

La Casa Gran de la Pobla de Vallbona va ser l’escenari de l’homenatge que es va retre al poeta de Burjassot Vicent Andrés Estellés este dissabte amb la participació del conseller de Cultura, Vicent Marzà, y el fill del poeta, Vicent Andrés, així com a representants del món cultural i experts en la figura del poeta com Jaume Pérez Montaner, Francesc Mompó, Joan Femenia i el grup d’escriptors comarcals Lletra Edeta.

La regidoria de Cultura de la Pobla de Vallbona va organitzar un sopar de pa i porta per a retre tribut a una de les figures clau de la literatura valenciana contemporània. 300 persones participaren en la nit cultural a la Pobla de Vallbona conduïda per Esther Villanueva. Per a la regidora de Cultura, Beatriu Palmero “és una satifacció que iniciatives com aquestes tinguen tan bona acollida i siguen un èxit de participació. La resposta de la gent ens anima a treballar en este camí i donar una oferta cultural diversa i enriquidora per a tots”.

També hi va estar present el conseller de Cultura, Vicent Marzà, el fill del poeta, Vicent Andrés, així com a representants del món cultural i experts en la figura del poeta com ara Jaume Pérez Montaner, Francesc Mompó, Joan Femenia i el grup d’escriptors comarcals Lletra Edeta.

Tots ells van recitar poemes d’Estellés per a després donar pas a l’espectacle poètic musical  “De mà en mà” amb la música de Borja Penalba i la interpretació de Francesc Anyó.

L’accés a La Casa Gran, el museu etnològic de la Pobla de Vallbona, era lliure i gratuït i amb l’homenatge a Estellés s’encetà la temporada cultural del municipi, que ja ultima els detalls del calendari cultural per a esta próxima temporada.
 

No Comments Yet

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà