Els treballadors del Pla d’Ocupació Conjunt s’han incorporat a l’Ajuntament

Els huit treballadors de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona tindran contractes de dos a cinc mesos i mig

Gràcies al Pla d’Ocupació Conjunt de les Administracions Públiques s’han incorporat a treballar a l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona huit persones: dos tècnics de Medi Ambient, un tècnic audiovisual, un educador social, un restaurador d’obres d’art i documents gràfics, un oficial de primera, un peó d’obra pública i un peó forestal.

En la majoria dels casos, el nous treballadors de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona tindran uns contractes de dos mesos i mig fins a cinc mesos i mig i amb una jornada laboral que varia entre un mínim de 20 hores setmanals fins a jornada completa.

Este Pla d’Ocupació Conjunt ha sigut finançat a parts iguals per la Diputació de València, la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona. El seu cost total ascendix a 83.000 euros, dels quals la corporació local aporta més de 27.000 euros.

Els criteris de selecció per a les contractacions ve marcat per la Diputació de València, amb prioritat per a parats de llarga durada, menors de 25 anys i majors de 45. El procés s’ha fet mitjançant el SERVEF.

Anteriorment ja s’havia incorporat com a personal de l’Ajuntament un tècnic de Joventut i està previst que en desembre es contracte un tècnic comercial, tots dos a través del Pla d’Ocupació Conjunt 2015.

El nous treballadors han rebut la benvinguda al Saló de Plens de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona per part de la nova corporació municipal.

 

1 Comment

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.