El Consell Escolar Municipal reconeix als millors alumnes de Primària

Nou alumnes de la Pobla de Vallbona van obtindre en el curs 2014-15 el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic de la Generalitat

La regidora d’Educació, Regina Llavata, ha presidit el Consell Escolar Municipal que ha reunit  la comunitat educativa de la Pobla de Vallbona i que ha fet un reconeixement públic als nou alumnes de Montecolorado, San Rafael, EL Campés i Lluís Vives que van obtindre el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic  d’Educació Primària.

Durant la reunió celebrada en el Saló de Plens de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona s’ha manifestat el reconeixement públic i la felicitació als alumnes del municipi que van obtindre en el curs 2014-15 el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic  d’Educació Primària concedit per la Generalitat.

Nou alumnes dels col.legis Centro Color Montecolorado, San Rafael, El Campés i Lluís Vives van ser mereixedors d’este guardó. Tots ells van tindre una qüalificació de 10 com a nota mitjana. Des del Consell Escolar Municipal es va voler fer el reconeixement pel seu exemple a la resta d’alumnes del municipi.
 
El Consell Escolar Municipal, on participen els directors de centres d’ensenyament, l’inspector d’Educació, alumnes i representants de les Associacions de Pares i Mares, així com a tècnics de l’Ajuntament  s’ha centrat en el programa Xarxa Llibres, cofinançat en parts iguals per la Generalitat, la Diputació i els ajuntaments.
 
La Pobla de Vallbona s’ha adherit  a este programa de gratuïtat de llibres de text  per a alumnes d’ensenyament especial, primària, secundària i FB básica en els centres públics i concertats.

L’Ajuntament te en marxa un dispositiu per a poder donar estes ajudes a tots els beneficiaris, que al municipi superen els 3.000. En breu s’informarà per totes les vies possibles dels terminis per a sol.licitar les ajudes i les dates, llocs i documentació necessària.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà