La carretera d’accés a Vista Calderona s’obri al trànsit després de 9 mesos d’obres

L’alcalde de la Pobla de Vallbona, Josep Vicent García, inaugura la carretera que ha tingut un pressupost total de 648.401 euros

La carretera d’accés a la urbanització Vista Calderona s’ha inaugurat oficialment després de nou mesos d’obres i una inversió de 648.401 euros. L’alcalde de la Pobla de Vallbona, Josep Vicent Garcia, ha afirmat que “després de molts entrebancs este projecte s’ha pogut fer i els veïns de la zona Nord poden accedir al nucli urbà d’una manera més segura”.

Les obres de la carretera d’accés a Vista Calderona començaren el 23 de març de 2015 i s’han donat per acabades en començar 2016.  El projecte ha sigut dut a terme des de l’àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona i l’execució de les obres ha estat a càrrec de l’empresa constructora Tecopsa, que ha realitzat el tram RV3- RV4- RV5.

Les obres, que han tingut un pressupost total de 648.401 euros, han permés l’ampliació del tram de carretera de la Casa Blanca fins a la intersecció amb el camí del Pla de la Cova.

També s’ha eixamplat el camí del Pla de la Cova fins a l’accés a la urbanització de Vista Calderona de 5, 50 metres a 10,50 metres d’ample i s’ha fet un carril bici de dos metres d’ample al llarg del traçat.

Per últim, s’ha construït una glorieta en la intersecció dels camins Casa blanca amb Pla de la Cova.

Amb este projecte s’ha aconseguit eliminar els punts conflictius com ara corbes tancades i la intersecció del camí de la Casa blanca. A més a més, s’han mantingut elements singulars com la séquia elevada, l’antic pou o el mur de la Casa Blanca.

Durant l’acte d’inauguració el regidor d’Urbanisme, Juan Aguilar, ha destacat que “esta obra és la primera de moltes més que volem dur a terme en altres urbanitzacions per tal que tinguen unes infraestructures adequades que connecten les zones residencials amb el nucli urbà. L’objectiu és condicionar totes les zones per a mantenir uns estàndards mínims en tot el terme”.
 
L’alcalde de la Pobla de Vallbona, Josep Vicent Garcia, ha afirmat que “després de molts entrebancs este projecte s’ha pogut fer i estic realment satisfet del fet que els veïns i veïnes de la zona Nord tinguen esta via d’accés com cal que els permeta accedir al nucli urbà d’una manera més segura”.

El president de l’Associació de Veïns de Vista Calderona, Vicente Bosch, ha assegurat: “Hem guanyat en seguretat i també en comunicació amb el nucli urbà. És una reivindicació que veníem fent els veïns des de fa anys i finalment s’ha pogut fer”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà