L’Ajuntament convoca la XI edició dels premis literaris Teodor Llorente

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha multiplicat quasi per quatre la dotació econòmica del concurs i les obres han d’estar escrites en valencià

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha convocat l’onzena edició dels premis de narrativa curta i poesia Teodor Llorente. Com a principal novetat les obres literàries han d’estar escrites en valencià. La dotació econòmica s’ha multiplicat quasi per quatre. El premi en categoria juvenil és de 200 euros i 1.000 euros per a adults.

Els premis Teodor Llorente que començaren en 2005 estan oberts a la participació de qualsevol persona a partir dels 12 anys donat que hi ha categoria per a adults i juvenil.

Enguany com a principal novetat les obres literàries han d’estar escrites en valencià i s’ha augmentat la dotació dels premis. En la categoria juvenil la quantia és de 200 euros i per a adults la dotació econòmica s’ha multiplicat quasi per quatre, en arribar el premi als 1.000 euros.

El termini per a presentar obres finalitza el 23 de març de 2016 i s’han d’adreçar a la Biblioteca Municipal. Per a valorar les obres que opten al premi l’Ajuntament ha configurat un jurat format per persones vinculades al món de la literatura i l’ensenyament i presidit per la regidora de Cultura, Beatriu Palmero.

El lliurament dels premis tindrà lloc el pròxim 29 d’abril dins de les activitats culturals de café teatre que es fan periòdicament a la Pobla de Vallbona.

Els autors poden participar de manera individual o col•lectiva, així com presentar més d’una obra i en més d’una categoria.

Donat que es tracta d’un premi de narrativa curta les obres no poden superar els 10 fulls i en el cas de poesia el límit està en 200 versos.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà