Comerç local, el motor de l'Economia dels pobles

El trinquet recupera la competició professional

Diumenge comença la temporada en la Pobla de Vallbona amb un duel entre Puchol i Monrabla contra Marc, Jesús i Carlos

Diumenge comença la nova temporada en el trinquet de la Pobla de Vallbona amb un duel entre Puchol i Monrabla contra Marc, Jesús i Carlos. Estan programades 42 partides amb els millors esportistes professionals. L’Ajuntament promocionarà la pilota entre les associacions i els escolars del municipi.

El trinquet de la Pobla de Vallbona torna al circuit professional de pilota amb la celebració de partides de primer nivell. Un canvi que es produïx arran de la signatura de l’acord entre l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona i l’empresa Valnet.

Gràcies a este contracte es celebraran un total de 42 partides en esta temporada, algunes d’elles de primer nivell amb la participació dels primers del rànquing com ara Soro III, Puchol II, Fageca o Genovés II entre d’altres.

Durant tota la temporada competiran nombrosos esportistes consolidats, professionals i joves promeses. A més a més, es disputaran partides de competicions oficials com ara la Copa Diputació de València.

L’Ajuntament de la Pobla promocionarà este esport entre els centres educatius, col•lectius locals i associacions del municipi podran assistir de manera gratuïta a nombroses partides.

El trinquet de La Pobla de Vallbona ha sigut històricament un dels més importants de la província de València, i el de major renom en la comarca del Camp de Túria.

De la Pobla han eixit grans jugadors, com és el cas d’Héctor Coll ‘Colau’ i el seu germà Toni Coll ‘Colau II’.

La primera partida d’esta nova època en el trinquet de la Pobla tindrà lloc este pròxim diumenge 3 d’abril és el duel Puchol II i Monrabal contra Marc, Jesús i Carlos.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà