Jordi Albinyana exposa la col•lecció de gravats sobre Ovidi Montllor

L’exposició s’inaugura hui a la Casa de la Cultura dela Pobla de Vallbona i estarà oberta al públic fins al 5 de juny

L’artista de l’Olleria Jordi Albinyana exposa hui a la Casa de la Cultura de la Pobla de Vallbona la col.lecció de gravats ‘El pas del temps farà de nosaltres colors. Ovidi, 20 anys de vacances’ creats en homenatge a l’actor, cantant i poeta d’Alcoi quan es commemoren els vint anys de la seua mort.

L’arribada d’esta exposició, que té per nom ‘El pas del temps farà de nosaltres colors. Ovidi, 20 anys de vacances’, s’ha fet coincidir amb la pròxima celebració al municipi del cicle de música comarcal Ovidi Montllor.

El pròxim dissabte 28 de maig els cantants valencians Feliu Ventura i Miquel Gil actuaran al pati del col•legi Lluís Vives dins de la programació comarcal de concerts.

Els gravats d’Albinyana estan inspirats en les cançons més emblemàtiques de l’actor, cantant i poeta d’Alcoi quan es commemoren els vint anys de la seua mort.

En la iconografia d’Albinyana apareixen versos d’Estellés, de Salvat-Papasseit i d’Ovidi mateix en una obra que recorda als cartells artesanals d’altres èpoques.

L’artista Jordi Albinyana ha desenvolupat part de la seua obra mitjançant tècniques de gravat, xilografia i serigrafia. Entre les obres que exposa també hi trobarem aquarel•les.

L’exposició s’inaugura hui a les set de la vesprada a la Casa de la Cultura i estarà oberta al públic fins al 5 de juny.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà