El festival ‘Ceba-Rock’ torna amb Reincidentes

El festival de música tindrà lloc al camp de futbol de la Pobla de Vallbona el pròxim 6 d’agost

El festival ‘Ceba-Rock’ torna a la Pobla de Vallbona després de dos anys de silenci. La novena edició d’este esdeveniment musical aposta per propostes nacionals consagrades i formacions mítiques del rock nacional així com per grups consolidats de música en valencià. Una mescla de circuits i escenes musicals que s’uniran en el CebaRock.

Un dels concerts més destacats és el de la banda de rock-punk Reincidentes així com l’actuació del grup de funk O’Funkillo. El cartell es completa amb Smoking souls, Auxili, Vadebo, Funkiwi’s, Aspart i la participació de la Xaranga Mecànica per a amenitzar tota la jornada de concerts.

Després de dos anys d’interrupció el Ceba-Rock torna a la Pobla de Vallbona pensat per a un públic majoritari amb l’objectiu de ser un referent a la comarca de Camp de Túria i en tot el territori valencià.

El regidor de Música, Fran Esteban, ha explicat que “s’han marcat preus populars -11 euros fins al pròxim 23; 13 euros anticipada i un màxim de 16 euros en taquilla- per a facilitar a tot el món l’accés», però al mateix temps «s’ha volgut cobrar entrada per a dignificar el treball dels músics i de la indústria musical que hi ha darrere de cada concert amb tot el treball que açò suposa”.

El productor musical Gusmà Gil ha explicat que s’ha volgut conjugar una oferta musical molt variada: “Hi haurà diferents estils com ara ska, funk, punk, rock així com artistes destacats del panorama nacional i també importants grups del circuit de músics en valencià”.

El festival tindrà lloc al camp de futbol de la Pobla de Vallbona el pròxim 6 d’agost i entre les activitats programades hi haurà food trucks durant tota la nit i mercat artesanal així com una zona d’acampada vigilada, parking i activitats familiars al llarg de tot el dia.

Els concerts començaran a les 20 hores i s’allargaran fins més enllà de les 4 de la matinada.

Este esdeveniment està organitzat per l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona i produït per l’empresa valenciana Babel Producciones.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.