L’aparcament del carrer Poeta Llorente tindrà cabuda per a 60 cotxes, motos i bicis

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona comença les obres amb una inversió de 23.000 euros

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona inicia les obres per a millorar l’aparcament del carrer Poeta Llorente que tindrà cabuda per a 60 cotxes, places per a motos i aparcament de bicicletes. Els treballs han començat esta setmana i permetran asfaltar una superfície de 1.500 metres quadrats amb una inversió de 23.000 euros.

Es tracta d’un solar situat en un dels carrers comercials més importants del poble i que presenta una gran dificultat d’aparcament. Per incentivar el comerç local i facilitar als clients fer les compres al municipi, l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona millorarà un pàrquing que fins ara era de terra i que presentava nombroses deficiències, entre d’altres l’acumulació de tolls d’aigua durant les pluges.

L’aparcament disposa d’una superfície de 1.500 metres quadrats i tindrà cabuda per a 60 cotxes, places per a motos i aparcament de bicicletes. A més, es reservarà espai per a l’aparcament de persones amb diversitat funcional que voran millorada també l’accessibilitat.

Para incrementar la seguretat dels usuaris i vehicles, s’instal•larà enllumenat públic que fins ara no existia.

El projecte inclou també millorar la senyalització de l’aparcament i augmentar la seua visibilitat de cara a potenciar l’ús. Per això, s’ha eliminat el mur que el separava amb el carrer Poeta Llorente i s’amplia l’accés dels vianants.

El regidor d’Urbanisme ha manifestat que amb l’aparcament “es milloraran les condicions i la competitivitat del comerç local en facilitar que els clients puguen aparcar el seu cotxe a prop de les tendes. Esperem que els resultats d’esta inversió comence a notar-se ja de cara a la campanya de Nadal. També volem fer accessibles tots els espais públics i este aparcament, tal com estava, no el podien utilitzar persones en cadira de rodes”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà