Comença la reparació del adoquinat del carrer Poeta Llorente

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona inicia les obres amb pressupost de la Diputació de València

El proper dilluns 25 de gener està previst l’inici de les obres d’adequació del carrer Poeta Llorente de la Pobla de Vallbona. Les obres consisteixen en la reparació dels trams de paviment adoquinat enfonsats, que contempla una superfície aproximada total de 900 m2. El pressupost és de 50.000 euros finançats per la Diputació de València.

L’obra tindrà una durada aproximada de dos mesos i s’executarà per fases. Per aquest motiu, l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha programat diferents talls del carrer Poeta Llorente alternativament en funció de l’avanç de les obres.

Per a executar-la serà necessari tallar inicialment el trànsit rodat en el tram comprés entre la plaça Vicente Alba i l’avinguda Colon, per a posteriorment després de l’obertura d’aquest primer tram de carrer reparat, prosseguir amb els següents: Avda. Colon –Travessia del Mercat i Travessia del Mercat-carrer de la Parra.

Les obres d’adequació del carrer Poeta Llorente, amb un pressupost d’execució de 50.000 euros, s’emmarquen dins de la subvenció de Diputació de València destinada a la conservació de vies públiques.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà