La Pobla de Vallbona corre per José David

La carrera es celebrarà per recorregut urbà amb una distància de 4 quilòmetresel pròxim diumenge

El club d’Atletisme de la Pobla de Vallbona, en col·laboració amb l’Ajuntament i diferents entitats esportives i socials de la localitat, han organitzat per a este diumenge, 12 de febrer, una carrera solidària en favor de José David, de 7 anys, que patix una de les considerades malalties rares.

Hui dia, la malaltia de José David només s’està tractant amb assajos clínics i no en tots els hospitals. El passat 4 de febrer la família es va traslladar a la ciutat alemanya de Colònia per sotmetre al xiquet a un d’estos tractaments.

La carrera es celebrarà per recorregut urbà amb una distància de 4 quilòmetres i començarà a les 10 del matí des del mercat municipal. Els participants poden fer les seues aportacions voluntàries en replegar el dorsal en el mateix dia de la prova.

La prova l’obriran membres del club de Moters del Túria i estarà amenitzada pel grup de batucada.

No serà l’única activitat del matí. L’escola de hip hop ‘Move’, el club de patinatge i l’escola de capoeira realitzaran diferents exhibicions al llarg del matí.

Participaran a més el club de fans de Jorge Navarro i el col·legi Lluís Vives amb un estand per rcaptar fons-de També hi haurà activitats infantils amb unflables.

Es tracta de la segona carrera que s’organitza a benefici de José David. El passat 15 de gener 1.200 persones participaren en la carrera que se celebrava en Bétera amb esta mateixa finalitat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà