La Falla Josep Antoni guanya per segon any consecutiu els premis de millor falla gran i infantil

El segon lloc ha estat per a la Falla Plaça de l’Hort i el tercer per a la Falla del Trinquet de La Pobla de Vallbona

La Falla Josep Antoni de la Pobla de Vallbona ha aconseguit el banderí al millor monument faller per segon any consecutiu, un premi que este any comporta també aconseguir el banderí de Falles de la Unesco de la Generalitat Valenciana. El segon lloc ha estat per a la Falla Plaça de l’Hort i el tercer per a la Falla del Trinquet

La Pobla de Vallbona ha lliurat els premis a les falles de la localitat. En la categoria de millor monument infantil la comissió de Josep Antoni conseguia fer doblet amb el primer lloc, el segon era per a la Falla del Trinquet i l’Hort quedava en tercer lloc.

La comissió debutant creada este any, la Falla Mes de Tous, va aconseguirv de l’Oficina AVIVA el ‘Premi a l’Ús i la Promoció del Valencià’ en la falla gran, mentre que la falla Josep Antoni es portava aquest premi en el monument infantil.

Josep Antoni, la gran guanyadora aquest any, va aconseguir també el banderí de ‘Enginy i gràcia’, mentre que la resta de premis van ser el de decoració de carrers per a la Falla Plaça del Mercat la il·luminació de carrers per a la Falla del Trinquet.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà