Pau Berenguer i José Luis García, guanyadors dels premis Teodor Llorente

teodorollorenteLa Pobla de Vallbona lliura els XII premis literaris

El Centre Social de la Pobla de Vallbona ha acollit el lliurament dels Premis Poeta Teodor Llorente. Uns premis que arriben a la dotzena edició i que enguany han batut un rècord de participació. S’han presentat 108 obres, moltes d’elles escrites per joves.

En la modalitat de narrativa el guanyador ha estat Pau Berenguer Soriano, de València, per l’obra Burnfort. En poesia, el guardonat ha estat José Luis García Herrera, de Barcelona. Tots dos han estat premiat amb un xec de 1.000 euros.

En la categoria juvenil A fins a 14 anys, les guanyadores han estat Eva Llorens Jorge i Yashira Estruch García pel relat ‘La Senyoreta Belinda i la seua filleta’. En categoria Juvenil B, fins a 17 anys, ha guanyat Andrea Martínez Gómez amb el text ‘Te deixe amor, el meu record com a penyora’. Les categories juvenils han estat premiades amb 200 euros cadascuna.

A més, per la qualitat de les obres presentades, el jurat ha entregat dos accèssits en estes categories. En juvenil A per a Marco García i Isaac Alventosa i en Juvenil B a Sandra Bolea i Carla García.

La regidora de Cultura, Beatriu Palmero, ha destacat el paper d’estos premis per la visibilitat que se li dóna al municipi en l’aspecte literari, ja que s’han presentat obres de tot l’àmbit lingüístic. “Volem donar prestigi als premis Teodor Llorente i a l’escriptura en valencià i per això hem augmentat la quantia dels premis, que suma un total de 2.400 euros, i també tenim un jurat professional format per filòlegs i escriptors reconeguts”, ha manifestat la regidora.

L’acte de lliurament de premis va finalitzar amb l’actuació de Feliu Ventura i Xavi Sarrià que oferiren el concert ‘Llibres, batalles, cançons’.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà