Puchol II, Héctor i Hilari representaran la Pobla en la Lliga Bankia

pilota

L’Ajuntament dona suport per tercer any a la Fundació de Pilota

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha firmat el conveni amb la Fundació de Pilota Valenciana per donar suport a l’esport autòcton valencià per a col·laborar en fomentar la pilota ven la vessant professional i participar en les activitats esportives promogudes per la Fundació.

A més, la Pobla participarà en la Lliga Bankia i la Copa Diputació d’Escala i Corda  així com amb la celebració d’un trofeu d’estiu que comptarà amb les primeres figures de la pilota professional.

L’alcalde de la Pobla, Josep Vicent García, ha destacat que l’aportació es fa per “la convicció d’apostar per la pilota més enllà de les paraules i transformar-ho en fets per donar suport un esport quenecessita de les aportacions de les administracions”.

El president de la Fundació de Pilota Valenciana ha valorat l’aportació que fa la Pobla a la que considera “molt col·laboradora amb la Pilota” i ha afegit que si tots els ajuntaments col·laboraren igual, “la pilota valenciana professional no tindria cap problema” fins i tot en estos moments complicats.

A la presentació de la firma del conveni ha assistit el jugador Puchol II que juntament amb Héctor i Hilari que representaran al municipi en la Lliga Bankia.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà