Detinguts sis traficants de la Serranía

Galeria 6 Fotos

Els desplaçaments es realitzaven en un patí

La Guàrdia Civil de València, en el marc de les operació ‘Pinina’, ha detingut a quatre homes i dues dones, d’edats entre els 18 i els 54 anys, pel tràfic de droga en diverses localitats de la Serranía i Camp de Túria: Higueruelas, Losa del Obispo, Casinos, Calles, Andilla, Chulilla i Chelva.

Entre els efectes aprehesos durant els registres es van intervindre 600 grams de cocaïna, tres armes simulades i cartutxeria prohibida i, a més, s’han eliminat quatre punts de venda de droga, ha informat la Guàrdia Civil.

Els agents van tindre coneixement d’aquests fets gràcies a la col·laboració ciutadana, que va posar en alerta als investigadors de les possibles activitats il·lícites que estaven duent a terme en la localitat de Villar del Arzobispo.

Es va tindre coneixement que s’estava venent droga en paquets de tabac, principalment cocaïna i marihuana, i que els desplaçaments es realitzaven en un patí.

Els agents per a tractar de donar amb la identificació dels implicats en aquests fets, es van poder constatar diverses passades de droga, bolcades a altres traficants i llocs on s’ocultaven plantacions.

Fruit d’aquestes gestions, els agents van ser testimonis d’un desplaçament sospitós a una localitat veïna per part de dues dels implicats en aquestes activitats il·lícites.

Quan el vehicle en el qual es desplaçaven va ser interceptat, els agents van trobar en la butxaca de la jaqueta d’un dels seus ocupants un paquet d’una substància blanca que va donar positiu en cocaïna amb un pes brut de 562 grams, per la qual cosa es va procedir a la detenció d’aquestes dues persones.

Posteriorment, es van efectuar quatre registres domiciliaris, tots ells relacionats amb els punts de venda de droga en Villar del Arzobispo i Losa del Obispo en els quals es van aprehendre dues plantacions de cultiu baix sostre, utensilis propis de la distribució de la droga, diverses armes simulades i munició prohibida.

Dels sis detinguts, quatre són de nacionalitat espanyola, un colombià i una paraguaiana, i se’ls imputen sis delictes contra la salut pública i tres de tinença il·lícita d’armes.

En l’operatiu ha participat agents de la companyia de Llíria i les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 6 de Llíria.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà