La poda inunda els carrers de les urbanitzacions

poda2

Compromís denúncia que la privatització del servei per parte de l’Ajuntament de Llíria no soluciona el problema

El grup municipal de Compromís-MoVe denuncia l’estat d’abandó i la proliferació d’abocadors incontrolats de podes i deixalles domèstiques en tot el terme municipal.
Segons el portaveu de la coalició, Paco Garcia, diverses associacions de veïns de les urbanitzacions de Llíria (FUCTÚ), han traslladat la preocupació i malestar sobre l’estat d’abandó en què es troba el servei de recollida de poda i restes domèstiques.
Garcia afirma que els veïns denuncien que fa mes de quatre setmanes que no passen a recollir la poda en alguna urbanització, generant veritables polvorins al costat dels habitatges, ja que la poda està molt seca i ademas produeix mals olors.
Des de la coalició es valora negativament la privatització que s’ha fet d’aquest servei, ja que ni ha solucionat la problemàtica ni té aspectes de donar millor servei que quan ho prestava directament el personal municipal. Per a Garcia tot això es deu a “una falta de previsió i una mala planificació per part dels gestors polítics”.
Des de fa dècades s’han reforçat els períodes estivals amb personal de la borsa de treball o del Pla d’Ocupació. Però aquest any, “no s’ha fet ni l’un ni l’un altre, deixant als veïns de les urbanitzacions en una veritable precarietat i amb els carrers plens de poda i deixalles, generant veritables abocadors incontrolats disseminats per tot el terme municipal”.
Compromís va proposar la remunicipalización del servei de neteja viária, acció que “hauria ajudat a racionalitzar i millorar aquest servei, no solament en el casc urbà, sinó també a les urbanitzacions”, però “el govern socialista va voler seguir amb la privatització com feia el PP. I ara ens trobem amb aquest caos en la recollida de poda i deixalles”.
Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà