La Ciutat de la Música celebra el tradicional Concert de les Bandes

conciertobandas

Llíria rendirà homenatge al compositor Andrés Valero i al director Pablo Sánchez

La  plaça Major de Llíria acollirà la nit del 23 de setembre una nova edició del Concert de les Bandes de la Fira i Festes de Sant Miquel, que permetrà als assistents disfrutar de les actuacions oferides per les dos prestigioses bandes del municipi. Una nit en què s’homenatjarà a Andrés Valero Castells i Pablo Sánchez Torrella.

Després de la cercavila de les bandes des dels seus locals socials fins al centre neuràlgic de la nit, la plaça Major, serà el torn de la Banda Simfònica Unió Musical de Llíria. Dirigida per Pablo Marqués, interpretaran tres obres musicals. Tant una banda com l’altra, arrepleguen en el seu repertori una obra de cada un dels homenatjats. En el cas de la Unió, “Armando Serra” de Pablo Sánchez, “La Vall de la Murta” d’Andrés Valero i “Wait of the World” de Stephen Melillo, són les peces triades.

En el descans arribarà el moment de retre homenatge als dos invitats d’honor, per a agrair-los la seua contribució a la música valenciana. Tant Andrés Valero, com Pablo Sánchez, al llarg de la seua dilatada carrera en el món de la música, han rebut innumerables mostres d’afecte i reconeixement per la seua labor, i Llíria ha volgut donar-los també este merescut homenatge.

Tancarà la nit la Banda Primitiva, dirigida per Javier Enguídanos, amb la interpretació de “El lugarico viejo” de Sánchez, “400 (2017-AV87)” de Valero i “Wine-Dark Siga” de John Mackey.

Unes hores abans del Concert de les Bandes, també a la plaça Major, tindrà lloc l’entrega de les distincions honorífiques de l’Ajuntament de Llíria que enguany s’atorgarà la Medalla de la Ciutat a l’atleta Isabel Aisa González, a la Joieria Falomir i al Club Bàsquet Llíria.

 

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà