La música de ‘A Tres Bandes’ arriba a Llíria

atresbandes

L’elit de les bandes integrades en el ‘G6’ ofereix el segon concert de la gira

El teatre de la Banda Primitiva de Llíria es vestirà de gala este pròxim dissabte, 21 d’octubre, a les 22.15 hores, per a rebre la segona de les actuacions del cicle A Tres Bandes. La gira es va iniciar el mes de juliol en Cullera i forma part del projecte impulsat per les bandes de música de Llíria, Bunyol i Cullera, amb la col·laboració dels  ajuntaments.

Les sis societats musicals, que conformen el grup conegut com el G6 del Comunitat Valenciana, han constituït una associació per a promoure iniciatives comunes i un programa de concerts conjunts que es realitzaran fins a l’any 2019.

El concert en la Ciutat de la Música estarà protagonitzat pel Centre Instructiu Musical ‘L’Harmònica’ de Bunyol, la Societat Instructiva Musical Santa Cecília de Cullera i l’Ateneu Musical i d’Ensenyament Banda Primitiva de Llíria.

La primera de les bandes, dirigida per José Tello, interpretarà ‘Musical Apol·lo’ d’Estimant Blanquer, i ‘Wait of the world’ de Stephen Melillo. La societat de Cullera, baix les ordres de Carlos Garcés, farà sonar els compassos del pasdoble ‘Puenteaereas’ de Reveriano Soutullo, i ‘Marea Negra’ d’Antón Alcalde.

Per la seua banda, la Banda Primitiva de Llíria, amb Javier Enguídanos a la batuta, tancarà el concert amb la interpretació de ‘Als nascuts i els nascudes en 1952’ del edetà José Alamá, i ‘400’ d’Andrés Valero.

 

 

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà