La riquesa del patrimoni cultural valencià en una exposició en Llíria

exposicio cultura valenciana

La mostra es podrà visitar fins al 2 de novembre en el Centre Multiusos

El Centre Multiusos de Llíria acull fins al 2 de novembre l’exposició itinerant de la Universitat de València (UV) “El Patrimoni Cultural Valencià”, una mostra que recull arqueologia, testimonis històrics, art, geografia, festes i música valenciana, entre altres. Un total de 36 panells conformen l’exposició, els quals fan un repàs per la riquesa del patrimoni valencià, partint des del paleolític fins a l’actualitat.

El projecte parteix d’una iniciativa del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la UV  i té com a objectiu integrar els continguts del “Atles del patrimoni cultural valencià”, una obra editada en 2011 per la Universitat que cataloga totes les mostres culturals valencianes. La mostra pretén presentar-se des d’una vessant multidisciplinària, i és per això que en ella participen especialistes d’àrees com la història, la geografia, l’arqueologia, la sociologia o el art.

L’alcalde de Llíría, Manolo Civera, i el vicerector de Participació i Projecció Territorial de la UV, Jorge Hermosilla, han inaugurat hui divendres la mostra al Centre Multiusos, on es podrà visitar de dilluns a divendres de 8:30 a 14 hores, i de 16 a 21:30 hores, fins al 2 de novembre.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà