Llíria presenta els resultats dels primers sis mesos del projecte SimBioTic

simbiotic lliria

La UPV i l’Ajuntament de Llíria desenvolupen el projecte, que pretén convertir a Llíria en ciutat intel·ligent

Amb l’objectiu de fer de Llíria el paradigma de ciutat intel·ligent (Smart City), basada en la producció d’energia eficient i d’un model productiu d’emissió zero, va nàixer fa ara sis mesos  el projecte SimBioTic. Es tracta d’un estudi pioner en bioeconomia circular, que té com a objectiu abordar la transició cap a un model energètic local sostenible, que aposte per l’estalvi i l’eficiència, amb l’ajuda de les tecnologies de la informació i la participació ciutadana. El projecte està desenvolupat per l’Institut ITACA de la Universitat Politècnica de València (UPV) i l’Ajuntament de Llíria.

Precisament, coincidint amb els sis mesos de vida del projecte, es van a doner a conèixer els primers resultats de la implementació del programa. Serà el pròxim dijous 9 de novembre, de 9 a 13:30 hores, en el Centre Multiusos de Llíria. Les línies de presentació del projecte seran: el funcionament de la plataforma digital i de participació, el nivell d’eficiència energètic en edificis públics aconseguit o l’estat actual en la transició definitiva a un nou model energètic, entre altres.

La jornada comptarà amb la presència del president de la Diputació, Jorge Rodríguez; la secretària autonòmica d’Economia Sostenible, Blanca Marín; l’alcalde de Llíria, Manolo Civera, i la vicerectora dels Campus i Sostenibilitat de la UOV, Marilda Azulav.

Les conclusions que es traguen de la jornada serviran per a continuar amb el desenvolupament del projecte.

 

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà