Llíria destinarà 800.000 euros per iniciar les obres d’accés del nou IES Camp de Túria

Pas previ a la intervenció de la Conselleria

L’Ajuntament de Llíria dona el pas definitiu per poder donar inici a les obres de construcció del nou IES Camp de Túria i el possible tercer col·legi públic a la zona de Mura dedicant 800.000 euros per construir els vials perimetrals que donaran accés a les infraestructures educatives.

Així ho ha indicat el grup Compromís-MoVe a un comunicat on el seu portaveu, Paco Garcia Latorre, ha indicat que l’aprovació dels pressupostos municipals de 2018 ha possibilitat una partida econòmica per poder licitar les obres de construcció dels vials perimetrals que han de donar accés a les dos infraestructures educatives en la zona de Mura.

Es tracta del pas previ que era necessari per a que la Conselleria poguera també iniciar els tràmits de licitació dels equipaments educatius.

Estes obres, apunta Garcia, eren un “compromís municipal davant la Conselleria d’Educació”, per poder dur endavant la construcció tant del nou Institut com del col·legi, equipaments que han estat sol·licitats per l’ajuntament de Llíria en el nou “Pla Edificant” que ha tret la Generalitat Valenciana i que en breu es resoldrà la seua adjudicació.

Les obres de construcció dels vials es podran compaginar amb les de construcció dels nous centres educatius. Per això, l’Ajuntament ha dividit en dos fases l’execució pressupostaria, destinant 400 mil euros en els comptes de 2018 i 400 mil euros més, en els de 2019.

Per fi, apunta Garcia, “una reivindicació històrica de feia dècades de la Comunitat Educativa de Llíria es vorà resolta gràcies als Governs del Botànic i de Ca la Vila”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà