Es prepara la cinquena edició del concurs “Arròs amb Bledes”

El Camp de Túria
L’Ajuntament de Llíria ha convocat una nova edició del Concurs de ‘Arròs amb Bledes’ que se celebrarà el pròxim 15 de novembre.

Pau Tineo

Els professionals del sector de la restauració podran inscriure’s fins al dia 9 de novembre en este certamen gastronòmic que organitza cada any la regidoria de Comerç i Turisme. Els participants hauran de cuinar el ‘arròs amb bledes’ segons la recepta  tradicional de Llíria. A més, a l’altra categoria del concurs hauran d’elaborar postres de lliure elecció que incloguen entre els seus ingredients la carabassa, producte de la marca ‘Aliments Tradicionals de Llíria’.

El termini d’inscripció per a participar en el concurs finalitza el dia 4 de novembre. El certamen concedirà tres guardons en cada modalitat. El primer premi d’arròs amb bledes tindrà una dotació econòmica de 1.200 euros, 700 per al segon i 300 per al tercer. En postres, s’atorgarà un primer premi de 800 euros, un segon de 400 i un tercer de 200. El jurat estarà format per crítics gastronòmics i destacats professionals de la restauració.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà