José Luis Pérez, nou president del Clarin, amb una directiva paritària i de renovació

clarin

Va ser elegit en la Junta Extraordinària 

José Luis Pérez Veses és el nou president de la Banda Primitiva de Llíria. Ell i la seua junta directiva van ser proclamatsen la Junta Extraordinària celebrada en el Teatre de la societat.

La nova junta directiva, formada per 22 persones, és una junta paritària, formada per músics i nomúsics, amb gent amb experiència i sàvia nova i, també, amb un gran nombre de gent jove.

L’organigrama té un plantejament diferent, amb l’objectiu “de ser una directiva menys presidencialista i que funcione de manera més àgil”. Amb ixe motiu, la junta directiva s’es- tructura en quatre àrees de treball: l’àrea artística, l’àrea econòmica i d’organització, l’àrea educativa i l’àrea social que podrà treballar de forma autònoma i coordinada, en un model transversal, que se coordinarà a través de les vicepresidències adjuntes.

“Ha sigut un procés electoral atípic i molt ràpid i han hagut de prendre una decisió amb molt poc de temps”,  ha declarat José Luis Pérez Veses que ha avançat que es produisquen canvis en l’organigrama, provocats també per les necessitats que vagen sorgint dintre de la societat.

Els reptes son donar-li impuls a l’escola de música, fomentar el clima social, l’organització del bicentenari de la societat i la implantació d’un nou model de funcionament de la banda. Abans, el primerserà els concerts que la Banda Primitiva oferirà el 13 de juliol, a les 22.30 hores, amb l’estrena de l’obra Simfonia de Cultures del compositor clariner Juan Manuel Gómez d’Edeta i el 14 de juliol en un nou concert del cicle A 3 Bandes a Cullera, on compartirà escenari amb la Santa Cecília de Cullera i el CIM l’Harmònica de Bunyol.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà