‘Nit Oberta’ a l’Eliana

nitoberta

El comerç local de l’Eliana i celebrarà la tercera edició de la ‘Nit Oberta’  el divendres 13 de juliol des de les 20 fins a les 24 hores coincidint amb el concert de la Unió Musical de l’Eliana dins de les Festes Majors de l’Eliana.

Aquesta edició comptarà amb 14 comerços participants, en els quals es podrà trobar una variada oferta de productes amb descomptes i preus baixos. Les compres es podran realitzar des de la vesprada del divendres, però les ofertes dins de la “Nit Oberta”, només començaran a partir de les 20 hores.

Com a novetat, enguany es podrà participar en un sorteig amb huit premis de 50 euros. Els interessats tan sols hauran de fer-se una fotografia al costat del cartell de la promoció, que estarà en els comerços associats a l‘associació de comerciants Viu l’Eliana, i que participen en aquesta shopping night de l’Eliana. Una vegada feta la foto, caldrà pujar-la a les xarxes socials amb l’etiqueta  #nitoberta2018.

Per a l’edil de Promoció Econòmica, Isabel Montaner, la celebració de Nit Oberta és la prova que el comerç de l’Eliana té vitalitat. “Gràcies a la celebració d’aquestes iniciatives s’aconsegueix captar l’interés de la gent per comprar i més encara quan coincideix amb les Festes Majors de l’Eliana. Repetir aquesta celebració per tercer any consecutiu és la prova de l’èxit que té aquesta iniciativa per al comerç local”.

 

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà