Botifarra, Carmen París i Krisha amb la Primitiva en el concert de la Baixà

concert

La vespra del dia de Sant Miquel a Llíria

Les melodies i harmonies de la Banda Primitiva de Llíria s’uniran a les veus de Pep Gimeno ‘Botifarra’, Carmen París i Krisha el pròxim divendres 28 de setembre en el Concert de la Baixà, la vespra del dia de la festivitat de Sant Miquel.

A partir de les 23 hores, començarà este mestissatge entre la música clàssica de la Primitiva, l’aposta per la recuperació de la musica folklòrica tradicional valenciana de Pep Gimeno ‘Botifarra’; la fusió de la música aragonesa amb estils com el jazz o el blues, que són la senya d’identitat de Carmen París; i la música pop de Krisha.  Els artistes interpretaran cançons en solitari, però també hi haurà duets especials preparats per a l’ocasió i una actuació conjunta.

El Concert de la Baixà repetix este format, que vincula a les dos bandes de Llíria amb artistes de pop, rock i altres estils, per quart any consecutiu. L’any 2015, la Unió Musical va compartir escenari amb Celtas Cortos. El 2016, Pep Gimeno ‘Botifarra’ es va unir a la música de la Banda Primitiva. I el passat any, els músics de la Unió es van convertir en artistes de rock, acompanyant a Barón Rojo.

 

 

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà