Els Joglars inicien Anem al Teatre amb Zenit

joglars

L’obra ‘Zenit. La realidad a su medida’ serà l’encarregada d’iniciar esta nova temporada de teatre a l’Eliana de la mà de Els Joglars.

L’obra, sota la direcció artística de Ramon Fontserè, tracta de fer una radiografia implacable als mitjans de comunicació per tal de traure a relluir la seua transformació en negocis d’entreteniment, on més que oferir una informació fidel a la realitat, interessa explotar la morbositat i la escabrositat per a guanyar diners. “

‘Anem al Teatre’ portarà a l’Eliana quatre obres de companyies nacionals fins a finals d’any amb PLATEA, un programa cultural que pretén impulsar a companyies professionals de diferents arts escèniques per diferents territoris d’Espanya.

Les entrades -15 euros i 12 euros- es troben disponibles de forma anticipada en el Centre Sociocultural els divendres d’11 a 13.30 hores i de 17 a 19.30 hores, així com en la plataforma  www.elientrada.es , a través de la qual els assistents poden triar les seues butaques. També es podran adquirir les entrades en el auditori 2 hores abans de l’espectacle.

 

 

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà