Labora contractarà a 450 persones per a Power Electronics a Llíria

carrases2

Busquen 400 operaris de producció de muntatge mecànic o elèctric i 50 operaris de logística

L’Espai d’Empreses del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Labora), està buscant persones per a 400 llocs d’operari de producció de muntatge mecànic o elèctric i 50 llocs d’operari de logística a Llíria. Els llocs han sigut oferits a través del GVAJobs per l’empresa Power Electronics, que s’instal.larà en el polígon industrial de Carrasses.

Per als llocs de producció de muntatge mecànic o elèctric se sol·liciten, d’una banda, persones amb títol d’FP en la família d’Electricitat i Electrònica amb un any d’experiència en muntatges o manteniment industrial, quadres elèctrics i cablejats. D’altra banda, persones amb títol FP en la família de Mecànica o relacionat, amb experiència en muntatge d’estructures metàl·liques o treballs d’assemblatge mecànic de peces en entorns industrials.

Per als llocs de logística (‘picking’) es requereixen persones amb experiència en ubicacions en magatzems multireferència i maneig de traspaleta manual i elèctrica. Es valoraran coneixements de Microsoft Excel i SAP. Per a totes les posicions es requereix vehicle per a accedir a les instal·lacions.

Les persones interessades han de dirigir les seues sol·licituds a través del portal de Labora i posicionar-se en les ofertes de treball 516567/0 i 516543/0, respectivament, adjuntant el seu currículum vitae.

L’empresa valenciana Power Electronics ofereix serveis i fabricació d’electrònica de potència, forma part dels sectors industrials i solar fotovoltaic, i es troba en plena expansió. Disposa d’unes oficines centrals situades a Paterna, una planta a Figueroles de Domenyo i les noves instal·lacions de Llíria amb més de 90.000 metres quadrats.

La passada primavera, el Servei Valencià d’Ocupació i Formació ja va administrar l’oferta de més de 100 llocs de treball també de l’empresa Power Electronics.


No hi han comentaris

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà