Labora contractarà a 450 persones per a Power Electronics a Llíria

carrases2

Busquen 400 operaris de producció de muntatge mecànic o elèctric i 50 operaris de logística

L’Espai d’Empreses del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Labora), està buscant persones per a 400 llocs d’operari de producció de muntatge mecànic o elèctric i 50 llocs d’operari de logística a Llíria. Els llocs han sigut oferits a través del GVAJobs per l’empresa Power Electronics, que s’instal.larà en el polígon industrial de Carrasses.

Per als llocs de producció de muntatge mecànic o elèctric se sol·liciten, d’una banda, persones amb títol d’FP en la família d’Electricitat i Electrònica amb un any d’experiència en muntatges o manteniment industrial, quadres elèctrics i cablejats. D’altra banda, persones amb títol FP en la família de Mecànica o relacionat, amb experiència en muntatge d’estructures metàl·liques o treballs d’assemblatge mecànic de peces en entorns industrials.

Per als llocs de logística (‘picking’) es requereixen persones amb experiència en ubicacions en magatzems multireferència i maneig de traspaleta manual i elèctrica. Es valoraran coneixements de Microsoft Excel i SAP. Per a totes les posicions es requereix vehicle per a accedir a les instal·lacions.

Les persones interessades han de dirigir les seues sol·licituds a través del portal de Labora i posicionar-se en les ofertes de treball 516567/0 i 516543/0, respectivament, adjuntant el seu currículum vitae.

L’empresa valenciana Power Electronics ofereix serveis i fabricació d’electrònica de potència, forma part dels sectors industrials i solar fotovoltaic, i es troba en plena expansió. Disposa d’unes oficines centrals situades a Paterna, una planta a Figueroles de Domenyo i les noves instal·lacions de Llíria amb més de 90.000 metres quadrats.

La passada primavera, el Servei Valencià d’Ocupació i Formació ja va administrar l’oferta de més de 100 llocs de treball també de l’empresa Power Electronics.


Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà