La Unió Musical de Llíria publica este mes una edició especial de la seua revista

La Unió Musical de Llíria publica este mes una edició especial en el número 3 de la seua revista. Esta publicació de caràcter especial conté molta informació de la institució i està il·lustrada amb 62 fotografies, a més de contindre un dossier de 16 pàgines que recull les activitats socials i musicals que s’han desenvolupat durant l’any 2010.

Cristina Lamoncha

L’ edició especial de la publicació conté notícies actuals de la Unió Musical, a més de recollir els projectes de futur més pròxims. Les 62 imatges que il·lustren les 32 pàgines de la revista són una mostra visual de la nombrosa activitat social i musical que desenvolupa la Unió Musical de Llíria. Entre les notícies que es publiquen a la revista destaca l’article sobre el reinici de les obres de modernització, reforma i adaptació del teatre i construcció del Centre d’Innovació Musical. A més també es recull la programació dels concerts i les activitats que es van a realitzar fins a la primavera. A la edició especial també hi ha apartat dedicat a la Sala Skala, l’espai jove de la institució que realitza activitats i concerts molt diversos durant els caps de setmana o les Jornades de Trompa que es van a organitzar per al mes d’abril.

La Junta Directiva de la Societat, que va pendre possessió a l’any 2009, ha volgut potenciar amb la revista la comunicació entre els socis de la Unió Musical i la societat civil de Llíria. A més, des del passat març es va possar en marcha una nova pàgina web, amb un disseny jove i avanguardista, que recull les activitats  i novetats que tenen lloc a la institució. 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà