El Consell finança la integració dels estudis elementals de música en Primària de la Unió Musical de Llíria

La Generalitat destinarà un màxim de 150.000 euros a aquest Centre Integrat d’Ensenyaments Musicals

El Ple del Consell ha aprovat un conveni amb la Unió Musical de Llíria per al finançament parcial de l’ensenyament elemental de música, de manera integrada amb l’Educació Primària, en el col·legi Unió Musical de Llíria, Centre Integrat d’Ensenyaments Musicals (CIEM).

L’objecte del conveni és establir la contribució de la Generalitat al finançament de les despeses de personal docent generats per a impartir l’ensenyament elemental de música de manera integrada i simultània amb els ensenyaments d’Educació Primària de l’alumnat del col·legi de la Unió Musical de Llíria, Centre Integrat d’Ensenyaments Musicals (CIEM).

D’aquesta manera, la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport aportarà un màxim de 150.000 euros durant l’any 2022. Per part seua, la Unió Musical de Llíria es compromet a impartir de manera integrada els ensenyaments elementals de música en els cursos de tercer a sisé d’Educació Primària, així com a realitzar les adaptacions d’horaris curriculars de l’alumnat que curse tots dos tipus d’ensenyaments.

Amb aquest conveni es continua la col·laboració iniciada l’any 1998, quan el col·legi de la Unió Musical de Llíria es va convertir en Centre Integrat d’Ensenyaments Musicals, i s’incideix en el reconeixement de la tasca empresa per les societats musicals valencianes per a mantindre escoles d’educands o escoles de música, que permeten integrar l’educació dels alumnes amb la tradicional afició a la música, característica del poble valencià.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà