La Banda Primitiva, al cupó de l’ONCE del 25 de març

cupon once banda primitiva camp de turia

El cupó es posa a la venda des de hui

La Banda Primitiva de Llíria és la protagonista de la imatge del cupó de l’ONCE del pròxim 25 de març i que es posa a la venda a partir de hui en l’any del bicentenari de la fundació de la banda civil més antiga d’Espanya.

“Per a la Banda Primitiva, és tot un honor que ser la imatge d’un dels cupons de l’ONCE” ha reconegut el president de la societat, José Luis Pérez Veses . “És un reconeixement més pel bicentenari de la nostra societat i, a més, ens dóna l’oportunitat d’arribar a totes les persones d’Espanya, col·laborant en una entitat tant important i que aporta tants valors a la societat actual”.

La imatge del cupó s’ha presentat a la Sala Malato de la Banda Primitiva, amb la presència del president de la Primitiva; l’alcalde Manolo Civera; la consellera Territorial, Rebeca Henche; el director de l’ONCE de Llíria, Vicente José Vázquez, i el delegat Territorial de ONCE a la Comunitat Valenciana, José Manuel Pichell, que ha recordat que “els cecs al llarg de la història hem viscut de la música, des de fa 80 anys dels cupons, hui unim totes dues formes de vida”.

El cupó de l’ONCE ofereix 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. A més, el client té l’oportunitat, per 0,5 euros més, de jugar també a la sèrie, i guanyar “La Paga” de 3.000 euros al mes durant 25 anys, que s’afegirà al premi de 35.000 euros. Tindran premi de 500 euros els números anterior i posterior a l’agraciat; i premi de 200, 20, i 6 euros a les quatre, tres i dues últimes xifres, respectivament, del cupó premiat. Així com reintegraments de 1,5 euros a l’última i primera xifra.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.