Paco García presenta la seua candidatura a l’alcaldia de Llíria amb la ‘Coalició Compromís’

alt

Paco García, actual regidor al consistori edetà, va presentar el passat divendres la seua candidatura a l’alcaldia de Llíria per la ‘Coalició Compromís’. A l’acte, que va tindre lloc al Saló Teatre del Llar dels Jubilats de Llíria, van assitir simpatitzants i dirigent de la formació política.

Cristina Lamoncha

 La formació ecosocialista ha presentat per a Llíria una llista paritaria integrada per 12 dones i 12 homes. En l’acte de presentació, la formació política va deixar clar que este grup espera ser el motor del canvi, de la regeneració democràtica i de la transformació a Llíria. Per a esta candidatura, “estos canvis són necessaris per a afrontar els reptes que planteja el nou segle XXI i per poder eixir de la crisi que estem patint en l’actualitat”.

Paco García, candidat al consistori edetà per la ‘Coalició Compromís’; Rafa Cotanda, número dos de la formació; Mònica Oltra, candidata a la Generalitat Valenciana, i Juan Ponce, candidat a les Corts, van realitzar a les seues intervencions un recorregut sobre la importància i la necessitat de fer un canvi de polítiques a nivell autonòmic i local. Per a Llíria, la ‘Coalició Compromís’ aposta per “un municipi on es genere treball i benestar, que tinga il•lusió i dinamitze l’economia local, tan important en aquest moment”. L’objectiu de la formació és que els problemes quotidians de les persones siguen el punt de mira de les actuacions municipals.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà