À Punt

‘Democràcia real ja’ surt també al carrer al Camp de Túria

 

Assemblea 15m  Llíria camp de Túria

El passat divendres els indignats del Camp de Túria convocaren a tota la ciutadania de la comarca a la participació d’una assemblea oberta a les 20:30h a la plaça de l’Ajuntament de Llíria per proposar, debatre i tractar diverses temàtiques i propostes de mobilitzacions.

Pau Tineo

En esta primera assemblea que va reunir a més de 200 persones es va repartir el decàleg de propostes d’Acampada València i es varen assentar les bases per al funcionament del moviment 15 M a la comarca del Camp de Túria.

Els participants escoltaren amb respecte i il•lusió a tota la gent, veïnes i veins de la comarca, que compartiren les seues idees, opinions i propostes. Acordaren fer assemblees setmanals, cada divendres a les 20’00h de la vesprada. Després de debatre i escoltar, decidiren per consens establir un únic punt de reunió comarcal, a la plaça Major de Llíria.

El proper divendres 3 de juny, tornaran a prendre la plaça i començaran a treballar tots plegats. Esta vegada, es reuniran per comissions, i treballaran a partir de les propostes que puguem aportar. Es pot seguir les diferents assemblees per internet al seu facebook

Este moviment reivindica, entre moltes altres coses, una democràcia que no estiga al servei dels grans interessos si no de les persones, un canvi de rumb dels poders polítics i econòmics i més justicia social. La gent a pres el carrer i a omplert les places de moltes ciutats, amb un gran resó mediàtic. Esta reivindicació va estenent-se a poc a poc pels diferents barris, ciutats i comarques. Es pretén així, actuar a nivell local, crear una xarxa d’assemblees populars vertebrades per un mateix moviment global i escoltar així les propostes de totes aquelles persones que reinvidiquem, desitgem i volem lluitar per un canvi polític, econòmic i social.

 

2 Comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.