La Banda Primitiva proclama a la Clarinera Major, Esther Gasent

La clarinera Esther Gasent Abadía.

Es convertix en la Regina de les Muses de la Música del bicentenari

La Banda Primitiva de Llíria proclama a la Clarinera Major i Regina de les Muses de la Música del 2019, la clarinera Esther Gasent Abadía, el dissabte 7 de setembre, en una gala literària i musical, que servirà per commemorar el 68 aniversari de la inauguració del teatre-sala de concerts.

La Clarinera Major estarà acompanyada per la seua respectiva Cort d’Honor, conformada per les joves clarineres Carla Panadero , Marta Sánchez, Cristina Cerezo, Juliana Torrijo, Ainhoa Pascual, Marta Espejo i Arantxa Portolés; i la Cort Infantil, integrada per Álvaro Puchol, Gonzalo Zurriaga, Carla Ibáñez i Elena Valero.

“Estem molt contents de recuperar la tradició de les Muses en l’any del bicentenari” explica la vice-presidenta de l’Àrea Social, Natalia Villanueva. “Hem aconseguit conformar un grup de famílies que estan molt il·lusionades i hem treballat per donar-li un impuls renovat a l’acte”.

La gala literària i musical canvia l’estructura habitual i fusionant les dues parts en una sola, amb l’objectiu d’agilitzar i modernitzar l’acte. La part musical de la vetlada correrà a càrrec de l’Orquestra Simfònica Primitiva que interpretarà ‘El amor brujo’ de Manuel de Falla.

A partir de les 19.15 hores es farà la recollida de les Muses en els seus domicilis. Més tard, a les 21.15 hores, es realitzarà la comitiva per recollir a la Clarinera Major del 2019, Esther Gasent i a la Clarinera Major 2015-2018, Elena Tello.

“Estem molt agraïts a Elena Tello i la seua Cort d’Honor per voler participar en este acte, després de quatre anys, i passar el relleu a la Esther i la seua Cort” ha afirmat Villanueva. “A més, volem desitjar a Esther i la seua Cort que disfruten de l’any que tenen per davant. Són unes privilegiades per poder representar al Clarín en un any tan important com el del bicentenari”.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.