Es produeix una fuga d’aigua junt al camí de l’Aljub del Vale

El Camp de Túria
La ‘Coalició Compromís’ de Llíria ha denunciat que s’ha produit una fuga d’aigua al polígon industrial de Pla de Carrases, junt el camí de l’Aljub del Vale, provocant danys a parcel·les i vivendes de la zona.

José Garcia

Segons apunta el portaveu de la ‘Coalició Compromís’ a l’Ajuntament de Llíria, Paco García, “no és la primera volta que succeeixen fuges d’este tipus”. Paco Garcia deixa constancia que “el veïns venen reclamant al consistori edetà que intervinga i reclame una solució definitiva a la multitud de fuites d’aigua de reg produïdes a les canalitzacions que pasen baix el camí de l’Aljup del Vale, que són molt reiteratives i de gran calat”.

García apunta que els fets d’esta matinada”ha deixat el camí com si fos un riu, privant als propietaris i usuaris del mateix de poder circular i fer les tasques de recol·lecció de productes del camp que havien previstos”.

Des de la ‘Coalició Compromís’ s’apunta que esta zona del Pla de Carrases no és la única que s’ha vist afectada per les fuites d’aigua de reg. “En les zones del Cabeçó Roig i el Palmeral, al teme de Llíria, també s’han donat situacions semblants, on els camins han quedat totalment intransitables i algunes pistes rurals pavimentades han quedat destroçades”, recorda Paco Garcia.

El portaveu de la ‘Coalició Compromís’ ha demanat que, per part dels serveis tècnics municipals, “s’inspeccione esta conducció i s’arbitren mesures correctores que permeten una circulació i unes condicions d’ús que no causen més molèsties als usuaris de la mateixa”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà